FREE SHIPPING OVER 65€ FOR DOMESTIC ORDERS

Blog
Posted in

Τα 5 βασικά οφέλη του waist training!

Σίγουρα μέχρι τώρα θα έχεις ακούσει για την εκγύμναση μέσης. Είτε θα έχεις δει φωτογραφίες από celebrities να ποζάρουν με τους κορσέδες στα social media, ή θα έχεις κάποιο φίλο ή γνωστό που τους  χρησιμοποιεί ήδη. Οι κορσέδες εκγύμνασης μέσης είναι όμορφοι και φαίνεται ότι σε αδυνατίζουν, αλλά ίσως ακόμα να αναρωτιέσαι προς τι τόσος ντόρος.

Κάποιοι αγαπούν τους κορσέδες εκγύμνασης μέσης επειδή προσφέρουν πολλά περισσότερα από το να αδυνατίζουν τη μέση. Πολλές πελάτισσές μας ξαφνιάζονται ευχάριστα όταν ανακαλύπτουν τα αναπάντεχα πλεονεκτήματα που τους προσφέρουν οι δημοφιλείς κορσέδες μας. Αν προσπαθείς να αποφασίσεις για το αν θα έπρεπε να δοκιμάσεις την εκγύμναση μέσης, λάβε υπόψη σου αυτούς τους πέντε λόγους:

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όταν φοράς τον κορσέ για πρώτη φορά, θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Θα παρατηρήσεις μια όμορφη καμπύλη μέσης, χωρίς παχάκια να διαγράφουν και ένα επίπεδο στομάχι και κοιλιά. Αν μετρήσεις τη μέση σου, θα δεις ότι μπορεί να είναι λεπτότερη μέχρι και 8 εκατοστά!

Για το λόγο αυτό οι κορσέδες μας συνοδεύουν τέλεια το σύνολό σου σε μια ειδική περίσταση, καθώς βελτιώνουν την εφαρμογή του. Κάθε σωματότυπος επωφελείται από μια λεία και τονισμένη μέση.

Για να εξασφαλίσεις ότι θα έχει την τέλεια εφαρμογή, πρέπει να μετρήσεις τη περιφέρεια τη μέσης σου σωστά και να επιλέξεις το μέγεθος σύμφωνα με το μεγέθολόγιο μας.

 

ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

zeta curves 6Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού είναι καλή ιδέα όταν φοράς έναν κορσέ εκγύμνασης μέσης για καλύτερα αποτελέσματα. Ο κορσές δεν πρέπει να αντικαταστήσει τους δυνατούς μύες του κορμού. Πρέπει να δουλεύουν ταυτόχρονα!

Μια αθλητική ζώνη ή ένας κορσές μπορεί να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησής σου, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σταθερή συμπίεση κατά τη διάρκεια έντονης κίνησης και σε βοηθάει  να ιδρώσεις περισσότερο για μια πιο αποτελεσματική προπόνηση. Διεγείρει τη θερμική δραστηριότητα, αυξάνοντας τη φυσική θερμότητα του σώματος. Αυτό σε κάνει να ιδρώνεις περισσότερο στην περιοχή που θέλεις να αδυνατίσεις. Έτσι έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα από την προπόνηση καταβάλλοντας την ίδια προσπάθεια.

Ένας κορσές μπορεί να συνοδέψει πολλά είδη γυμναστικής, συμπεριλαμβάνοντας το τρέξιμο, το περπάτημα, τη γιόγκα, την αεροβική, την κυκλική άσκηση και τα βάρη.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΣΘΕΣΜΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Πολλές πελάτισσες μας χρησιμοποιούν τους κορσέδες της Zeta Curves σαν συμπλήρωμα σε μια οργανωμένη προσπάθεια για απώλεια βάρους. Λόγω των θερμο-γενετικών ιδιοτήτων, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τον κορσέ τόσο περισσότερο θα ξέρετε ότι οι προσπάθειές σας αποδίδουν. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστούμε να τον φοράτε 8-12 ώρες τη μέρα. Έχετε ωστόσο κατά νου ότι τα αποτελέσματα θα διαφέρουν ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τον τύπο σώματος, τους στόχους σας και άλλους παράγοντες.

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης του κορσέ είναι ότι δεν επιτρέπει την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού. Βάζει δηλαδή ένα όριο, αναγκάζοντας σας να κάνετε μικρά και συχνότερα γεύματα. Αυτή η τακτική βοηθάει τον μεταβολισμό να λειτουργεί καλύτερα με αποτέλεσμα να επιταχύνει την απώλεια βάρους.

 

ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ένα από τα οφέλη που συνήθως δεν περιμένει κάποιος στην αρχή είναι η καλύτερη στάση του σώματος. Είναι κάτι που πολλές πελάτισσες ανακαλύπτουν με την πρώτη φορά χρήσης και είναι ένα από τα αγαπημένα τους οφέλη. Πολλές γυναίκες που εργάζονται σε γραφείο συνηθίζουν να καμπουριάζουν και αυτό επιβαρύνει την πλάτη ή τη μέση. Η συμπίεση που ασκεί ο κορσές σας αναγκάζει να κάθεστε σωστά, με την πλάτη ευθεία, και παρέχει στήριξη στην πλάτη.

Έτσι λοιπόν, με ευθεία κορμοστασιά όχι μόνο βελτιώνεται η κατάσταση της πλάτης αλλά και η στάση του σώματος που πλέον υποδηλώνει περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση!

 

ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

zeta curves 4Κάποιες φορές το μεγαλύτερο εμπόδιο για χάσετε βάρος ή να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι το κίνητρο για να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε. Η αφοσίωση σε ένα πρόγραμμα διατροφής και η τακτική άσκηση είναι μια δύσκολη διαδικασία που θέλει κόπο και κίνητρο για να διατηρηθεί.

Τότε είναι που η εκγύμναση μέσης μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει!  Πολλές πελάτισσές μας, μας εξηγούν πως όταν ξεκίνησαν τη χρήση του κορσέ δεν ήταν σε κάποιο πρόγραμμα καλής διατροφής ή άσκησης. Βλέποντας όμως την άμεση βελτίωση στην εικόνα της σιλουέτας τους, τότε ήταν που αποκτούσαν το κίνητρο για να ξεκινήσουν!

Είναι δύσκολο να κάνεις μεγάλες αλλαγές στον έως τώρα τρόπο ζωής, όμως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Ένα μικρό πρώτο βήμα μπορεί να οδηγήσει σε άλλες αλλαγές, μέχρι να διαπιστώσεις ότι το να είσαι δυνατή και υγιής είναι μέρος του ποια πραγματικά είσαι. Η εκγύμναση μέσης είναι ένα κομμάτι του πάζλ, όμως για πολλές γυναίκες ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονταν για να ξεκινήσουν και να αφοσιωθούν σε αυτό.

 

Είναι προφανές ότι ο κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα στη βελτίωση της εικόνας σας. Στην πραγματικότητα κάνει πολλά περισσότερα! Όχι μόνο θα αγαπήσετε τον τρόπο που νιώθετε και δείχνετε, αλλά και οι άλλοι γύρω σας θα παρατηρούν ότι η εικόνα σας αλλάζει και αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό σας!

Follow us
TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0