FREE SHIPPING OVER 65€ FOR DOMESTIC ORDERS

Blog
Posted in

Πόσο αποτελεσματική είναι η εκγύμναση μέσης;

Αν  είσαι νέα στην εκγύμναση μέσης, είναι λογικό να είσαι λίγο περίεργη ή και επιφυλακτική για την αποτελεσματικότητα αυτού του καινούριου fitness trend. Είναι πραγματικά δυνατό να λεπτύνει η μέση απλά φορώντας έναν κορσέ γύρω της;

Βασικά, ναι! Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το που φορέσεις τον κορσέ εκγύμνασης μέσης. Οι υψηλής συμπίεσης κορσέδες της Zeta Curves, μπορούν να λεπτύνουν άμεσα τη μέση από 3 ως 8 εκατοστά!

Τι συμβαίνει όμως όταν βγάζεις το κορσέ; Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική πλευρά της εκγύμνασης μέσης. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν μια μακροχρόνια εμπειρία εκγύμνασης μέσης.

Αν είσαι νέα στο αντικείμενο και αναρωτιέσαι τι ακριβώς να περιμένεις και πόσο αποτελεσματική είναι σαν διαδικασία, παρακάτω σου παραθέτουμε τις επιλογές σου.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΡΣΕ

Όπως όλες οι πρακτικές βελτίωσης της φυσικής κατάστασης ή της εικόνας της σιλουέτας, αυτό που θα λάβεις σαν αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια που θα αφιερώσεις.

Αρχικά, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να αποφασίσεις ποιος κορσές, ή ποιος συνδυασμός κορσέδων είναι ο κατάλληλος για σένα. Οι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι το μέγεθος και το σχήμα σου, ο τρόπος ζωής και οι στόχοι που έχεις! Το πιο σημαντικό είναι ο κορσές σου να εφαρμόζει σωστά.

Με το που αποκτήσεις τον ιδανικό για σένα κορσέ, και βεβαιωθείς ότι έχει την τέλεια εφαρμογή, το επόμενο βήμα είναι να τον φοράς όσο συχνότερα γίνεται. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε να τον φοράς το λιγότερο 8 ώρες τη μέρα.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΣΕ

Οι οχτώ ώρες τη μέρα μπορεί αρχικά να ακούγονται αποθαρρυντικός σαν αριθμός, μιας και στην αρχή η χρήση του κορσέ μπορεί να σου φανεί λίγο άβολη. Μην ανησυχείς! Είναι μια πρακτική που συνηθίζεται σιγά σιγά.

*Προτείνουμε να ξεκινήσεις φορώντας τον κορσέ 1-2 ώρες και να αυξήσεις σταδιακά το χρόνο, προσθέτοντας κάθε μέρα και λίγο περισσότερο.

Αυτό δίνει το χρόνο και στο σώμα να συνηθίσει την αίσθηση της συμπίεσης αλλά και στον κορσέ να πάρει τη φόρμα του.

*Μπορείς να κάνεις διαλείμματα αν θέλεις. Να παραβλέψεις μια μέρα την εβδομάδα ή να χωρίσεις τον χρόνο χρήσης στα δυο. Δηλαδή 4 ώρες το πρωί και άλλες 4 το απόγευμα.

Γενικά, αν η χρήση είναι τακτική, οι περισσότεροι είναι σε θέση να φορούν τον κορσέ άνετα 8-12 ώρες τη μέρα, μετά από ένα μήνα το αργότερο.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΩΣΤΑ

Ένα σημαντικό κομμάτι που καθιστά την εκγύμναση μέσης πιο αποτελεσματική είναι ο συνδυασμός της με καλή διατροφή και άσκηση. Αν αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για σένα, θυμήσου ότι μπορείς να κάνεις μικρές βελτιώσεις κάθε φορά. Στην πραγματικότητα, η χρήση του κορσέ θα σου δώσει κίνητρο σε αυτόν τον τομέα καθώς θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα.

*Πιες περισσότερο νερό αντί για καφέ ή αναψυκτικά.

*Προτίμησε προϊόντα ολικής άλεσης αντί για επεξεργασμένες τροφές και ζάχαρη.

*Κατανάλωνε μικρότερες ποσότητες φαγητού (κάτι που θα πρέπει να κάνεις ούτως ή άλλως φορώντας τον κορσέ).

*Προσπάθησε να γυμνάζεσαι 3-4 μέρες την εβδομάδα, συνδυάζοντας αερόβια γυμναστική με ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες όταν συνδυαστούν μπορούν να φέρουν τα πιο δυνατά αποτελέσματα σε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης μέσης.

 

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αυτή είναι μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που λαμβάνουμε: «πότε θα δω αποτελέσματα;» Δεν μπορούμε να σου δώσουμε ακριβή απάντηση σε αυτό γιατί κάθε άτομο είναι διαφορετικό. Αυτό που μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα είναι ότι αν είσαι συνεπή στη χρήση του και είσαι πιστή στο πρόγραμμά σου, τότε θα είσαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που αποφάσισες να το κάνεις!

Ο καλύτερος τρόπος για δεις ότι η προσπάθεια που κάνεις έχει αποτέλεσμα είναι να καταγράφεις την πρόοδό σου. Και δεν εννοούμε να μετριέσαι καθημερινά στη ζυγαριά και να καταγράφεις γραμμάρια. Αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό, ειδικά αν γυμνάζεσαι και αναπτύσσεις μυϊκή μάζα. Αντ ‘αυτού, συνιστούμε να παίρνεις μετρήσεις της μέσης και φωτογραφίες της προόδου σου 1-2 φορές το μήνα.

Οι φωτογραφίες και οι μετρήσεις δεν λένε ψέματα, και είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό που θα δεις.

Μη συγκρίνεις τα αποτελέσματά σου με αυτά άλλων ατόμων. Ενώ είναι πολύ όμορφο όταν κάποιες γυναίκες αποτελούν πηγή έμπνευσης και παρακίνησης για κάποιες άλλες, ωστόσο η προσωπική εμπειρία του καθενός διαφέρει. Ο τρόπος ζωής, το μέγεθος, οι στόχοι ακόμα και τα γονίδια είναι παράγοντες που δημιουργούν διαφορετικές εμπειρίες και αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν λαμβάνουμε μηνύματα ικανοποίησης. Στείλε μας και εσύ τη δική σου εμπειρία εκγύμνασης μέσης και φωτογραφίες από τη δική σου πρόοδο, ώστε να αποτελέσεις πηγή έμπνευσης για άλλες γυναίκες!

Happy waist training!

Follow us
TOP

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0